About Us

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made.

Selected Awards
  • 2004 — Aga Khan Award for Architecture
  • 2009 — Mies van der Rohe Award
  • 2013 — AIA/ALA Library Building Award
  • 2015 — Best Interior, Designers Saturday
  • 2016 — AIA New York Honor Award

La ruta del patrimoni industrial de Besalú

Coneix els elements patrimonials que el procés d’industrialització ha deixat a Besalú, testimonis del passat i elements clau del desenvolupament i de la història de la vila.

L’aigua, l’electricitat, el paper, el ferro i la calç són els protagonistes d’una indústria encara viva en alguns casos.

La Ruta del Patrimoni Industrial de Besalú està geolocalitzada, de manera que des d’aquest mateix web pots arribar a cada un dels elements que la componen: el molí fariner d’en Subirós, la Central Elèctrica, l’antiga paperera de Can Surós, les restes del taller metal·lúrgic romà del barri de Capellada, l’antic forn de calç i la moderna fàbrica LC Paper, més allunyada del poble. L’aigua, que ha estat la força motriu de tot aquest procés productiu que la ruta testimonia, i la fauna i la flora que habiten i enriqueixen aquest entorn completen aquesta panoràmica de la vila.

En cada punt de la ruta hi ha un plafó amb una breu explicació del més rellevant de cada element. Si en vols saber més, un codi QR et porta directament a l’apartat d’aquest mateix web que conté informació complementària de l’àmbit industrial a què pertany l’element.

En tot el recorregut hi ha també senyalitzacions que t’ajudaran a orientar-te i a localitzar els diferents elements de la ruta.

Mapa de la ruta